Parasol Lanzarote ecru – ø250 cm

Spekprijs nu

Oorspronkelijke prijs was: €64,95.Huidige prijs is: €49,00.

Ga voor een klassieke look met de Madison Lanzarote stokparasol! De parasol heeft een doorsnede van 250 cm en is licht van gewicht. Door het formaat en het lichte gewicht is deze parasol makkelijk te verplaatsen of bij te plaatsen als extra parasol.

Beschrijving

Ga voor een klassieke look met de Madison Lanzarote stokparasol! De parasol heeft een doorsnede van 250 cm en is licht van gewicht. Door het formaat en het lichte gewicht is deze parasol makkelijk te verplaatsen of bij te plaatsen als extra parasol. Door het slanke frame past de stok in de daarvoor bestemde bistro- of tuintafel voor een romantisch geheel. Draai in een handomdraai het doek op met het handige opdraaimechanisme. Met het kniksysteem met drukknop is het doek te kantelen richting de zon. Zo kunt u altijd de gewenste schaduw creëren. Het volant zorgt voor een beetje extra schaduw en wappert sfeervol in de wind.

Ook verkrijgbaar in de kleuren:

Passende parasolvoeten: 25kg of 40kg.

Materiaal en onderhoud Lanzarote parasol

De Lanzarote parasol heeft een aluminium frame en een polyester parasoldoek (160g/m²). Beide materialen zijn onderhoudsarm en weerbestendig. Echter raden wij u wel aan om de parasol na gebruik droog op te bergen. Een parasolhoes verlengt de levensduur van de parasol en schuift u na gebruik over de (droge) ingeklapte parasol.
Voor deze parasol raden wij een parasolvoet van minimaal 25kg aan. Bij deze parasol worden geen parasolhoes en – voet geleverd, maar deze kunt u eenvoudig bij bestellen.

De kenmerken van de Madison Lanzarote stokparasol ø250 cm:

  • Klassieke stokparasol
  • Slank frame
  • Past in tuintafel
  • Speels volant
  • Gebruiksvriendelijk