Parasolset Hawaii donkergrijs 300x300cm

Hele set

Nu 595,00

Bevat: Parasol + verrijdbare parasolvoet 90kg + beschermhoes

De Hawaii zweefparasol vierkant 300×300 cm is een zeer fraaie en luxe zweefparasol. Deze is uitgevoerd met antraciet kleurig aluminium frame en is zeer gemakkelijk te bedienen. Deze zweefparasol is eenvoudig 360 graden te draaien en het parasoldoek is verticaal en horizontaal verstelbaar. De bediening is zeer eenvoudig door het voetpedaal en schuifmechanisme met draaihendel.

Moderne zweefparasol voor uw terras

De parasol wordt geleverd met een 250 grams polyester parasoldoek voorzien van een PA coating. De mast is gemaakt van aluminium en heeft een doorsnee van 80 mm. Dit aluminium heeft een poedercoating, waardoor deze optimaal beschermd is . De totale hoogte van deze parasol is 240 cm. De Hawaii parasol wordt geleverd exclusief voet, zodat u zelf kunt kiezen welke voet het beste past in uw tuin. De Hawaii Original zweefparasol van Garden Impressions is een absolute aanwinst voor uw tuin of terras.

Ook los te koop: klik hier. Ook mogelijk: Een zandkleurige parasol of zandkleurige parasolset.

Hawaii cement parasolvoet 90KG zwart / verrijdbaar

De Hawaii betonnen parasolvoet van 90 kilo is geschikt voor alle Hawaii zweefparasols van Garden Impressions. De voet heeft een sterke plastic behuizing en een betonnen binnenzijde. De parasolvoet is voorzien van vier wielen, waardoor u de parasol gemakkelijk kunt verplaatsen.

Meer informatie

Afmeting van de voet is 81x81x9 centimeter.

Hawaii cement parasolvoet 90K zwart / verrijdbaar

Ook los te koop: klik hier.

Beschermhoes 260×48/58cm

Deze parasolhoes is uitgevoerd in een hoogwaardige kwaliteit Ribstop polyester en is voorzien van een hoogwaardige PU coating. De hoes is niet volledig waterdicht, zorg er daarom voor dat er geen water blijft staan op de hoes. De hoes is voorzien van een stok, waarmee u de hoes eenvoudig om de parasol kunt krijgen. Deze stok kan in de hoes worden opgeborgen.

Ook los te koop: Klik hier