Miami relax stoel

Spekprijs nu

Oorspronkelijke prijs was: €189,00.Huidige prijs is: €149,00.

De relaxstoel Miami zorgt ervoor dat u gemakkelijk kunt ontspannen en tot rust kan komen. Dit komt mede door de sponsvulling die zorgt voor een zacht en gedempt oppervlak. Met 270 g olefine en 600d polyester in effen kleur, wordt er voor maximaal comfort gezorgd, zelfs na urenlang gebruik.

Beschrijving

Het eerste dat opvalt aan de tuinfauteuil Miami is de prachtige met limbali hout afgewerkte armleuningen. Dit elegante ontwerpkenmerk voegt een vleugje verfijning toe en vormt een aanvulling op de zwarte kleur van de stoelen, waardoor een verbluffende visuele impact ontstaat. De stoelen zijn opgevuld met 270 g olefine en 600d polyester in effen kleur, wat zorgt voor maximaal comfort, zelfs na urenlang gebruik. De sponsvulling zorgt voor een zacht en gedempt oppervlak, waardoor u gemakkelijk kunt ontspannen en tot rust komen in deze stoelen.

Het stalen buisframe van deze stoel is gepoedercoat voor extra bescherming tegen roest en corrosie. Deze duurzame afwerking zorgt ervoor dat de stoelen bestand zijn tegen de elementen en jarenlang hun structurele integriteit behouden. Het draaggewicht van de stoel is 120KG