Riga picknickbank

Spekprijs nu

Oorspronkelijke prijs was: €199,00.Huidige prijs is: €179,95.

Misschien staat u er niet zo snel bij stil, maar een Riga picknicktafel is echt een aanwinst voor uw tuin. Stevig en robuust waardoor die prima tegen een stootje kan of wat dacht u van een flinke storm? Een picknicktafel waait niet zomaar weg. Maar een picknicktafel is ook super gezellig omdat u er met een hele groep heerlijk aan kan zitten.

Beschrijving

Misschien staat u er niet zo snel bij stil, maar een picknicktafel is echt een aanwinst voor uw tuin. Stevig en robuust waardoor die prima tegen een stootje kan of wat dacht u van een flinke storm? Een picknicktafel waait niet zomaar weg. Maar een picknicktafel is ook super gezellig omdat u er met een hele groep heerlijk aan kan zitten. En door de natuurlijk uitstraling past deze super goed in uw tuin. Daarnaast is deze tafel ook heel handig voor de horeca. Aan het eind van de dag klapt u de banken op en heeft u alles onder tafel snel en makkelijk schoon.

Wat maakt deze tafel nog extra praktisch?
– Kindvriendelijke ronde hoeken
– Opklapbare zittingen
– Geïmpregneerd hout

De banken hebben een optimale zithoogte van 45 cm en het tafelblad heeft een standaard hoogte van 75 cm.

Materiaal
Onze picknicktafel Riga is gemaakt van geimpregneerd Europees grenenhout. Als u nog niet zo bekend bent met het (buiten) gebruik van geimpregneerd hout dan willen we u de onderstaande informatie graag nog even meegeven voor aankoop. Dit om teleurstelling en discussie na aankoop te voorkomen.

Hout is een natuurproduct dat kan krimpen en uitzetten. Dit is het gevolg van een wisselend vochtgehalte. Dit noemen we in de volksmond ook wel het “werken” van hout. Hoe vochtiger de lucht, hoe groter de kans dat het hout gaat uitzetten. Deze natuurlijke werking van hout hoort bij een houten product en is geen klacht die verholpen kan worden. Wij kunnen hier dan ook geen garantie op geven.

De werking van hout (ook bij net nieuwe meubels!) uit zich meestal in de volgende natuurlijke kenmerken waarop geen garantie is te geven:
– Scheurvorming in het hout, en dus ook in de verflaag
– Kromming en verdraaiing van het hout, en dus ook de verflaag
– Harsvorming
– Schimmelvorming
– Verkleuring

Hout is dus een heel bewuste keuze van mensen die bekend zijn met bovenstaande eigenschappen en de charme van een natuurproduct kunnen waarderen

Levering
De picknicktafel Riga wordt als bouwpakket geleverd

Opbouwen
Om er voor te zorgen dat u de picknicktafel in één keer goed in elkaar kan zetten kunt u het beste de bouten en de moeren niet direct te strak aan te draaien. Hierdoor blijft er speling waardoor u alle onderdelen makkelijk op zijn plek krijgt. Heeft u de hele houten picknicktafel in elkaar zitten? Draai dan alle bouten en moeren strak aan zodat u picknicktafel stevig in elkaar zit!