Texel parasol 300×300 – carbon black/ donker grijs

Spekprijs nu

299,00

NIEUWE PARASOLS LEVERBAAR VANAF APRIL 2024!

De Texel parasol is een degelijke en robuuste zweefparasol. De moderne vormgeving, het gebruik van hoge kwaliteit materialen en het fijne gebruiksgemak van deze parasol zorgen voor vele zorgeloze zomers.

Beschrijving

De Texel parasol is een degelijke en robuuste zweefparasol. De moderne vormgeving, het gebruik van hoge kwaliteit materialen en het fijne gebruiksgemak van deze parasol zorgen voor vele zorgeloze zomers. De zweefparasol is 360° draaibaar door een voetpedaal en achterwaarts kantelbaar door de gemakkelijk te bedienen hendel. Aan de uiteinden van elke balein zijn doekspanners bevestigd voor een strakgespannen parasoldoek.

Samenstelling

Zweefparasol Texel heeft de afmetingen 300 x 300 x 255 cm en is vierkant van vorm. Wordt geleverd exclusief parasolvoet en beschermhoes.

Bescherming en onderhoud

Dit product is gemaakt van hoogwaardige materialen. Zand en vuil afborstelen met een zachte borstel. Voor een langere levensduur van je parasol adviseren wij om deze met slecht weer en tijdens de wintermaanden op te bergen of af te dekken met een geschikte zweefparasolhoes. Belangrijk: Bij opkomende wind, windvlagen of naderende harde wind parasol sluiten. De parasol niet in de wind laten wapperen, omdat er stofschade kan ontstaan. Onbeheerde parasols mogen niet geopend blijven staan. Eventuele daaruit ontstane schade valt niet binnen de garantiebepalingen. Let erop dat er geen personen of voorwerpen binnen het bereik van de uit te voeren bewegingen zijn als je de parasol bedient. Anders kan dit tot letsel of materiële schade leiden. De verankering moet afgestemd zijn op de grootte van de parasol. Parasols dienen uitsluitend als bescherming tegen de zon te worden gebruikt.

Advies bij aanschaf parasol en/of parasolvoet

Deze parasol is uitgevoerd zonder standaard en/of parasolvoet. Zweefparasol Texel plaatsen op een parasolvoet van minimaal 90 kg. Ook in donkergrijs te koop: zandkleurige parasol.

Beschermhoes 260×48/58cm

Deze parasolhoes is uitgevoerd in een hoogwaardige kwaliteit Ribstop polyester en is voorzien van een hoogwaardige PU coating. De hoes is niet volledig waterdicht, zorg er daarom voor dat er geen water blijft staan op de hoes. De hoes is voorzien van een stok, waarmee u de hoes eenvoudig om de parasol kunt krijgen. Deze stok kan in de hoes worden opgeborgen.

Ook los te koop: Klik hier De betonnen parasolvoet van 90 kilo is geschikt voor alle zweefparasols. De voet heeft een sterke plastic behuizing en een betonnen binnenzijde. De parasolvoet is voorzien van vier wielen, waardoor u de parasol gemakkelijk kunt verplaatsen.

Meer informatie

Afmeting van de voet is 81x81x9 centimeter.

Parasolvoet 90K zwart / verrijdbaar

Ook los te koop: klik hier.