Tuinset Teramon | 7 persoons | Lichtgrijs

Spekprijs nu

1.599,001.295,00

Lounge-diningset Termon is het tuinset voor het hele gezin! Het tuinset biedt zelfs plaats voor 7 personen! Daarnaast kunt u zelf bepalen aan welke kant de lange zijde van de hoekbank geplaatst moet worden. Hierdoor kunt u de Teramon lounge diningset eenvoudig aan uw tuin aanpassen!

Beschrijving

De bijzonder mooie Teramon lounge diningset is een complete tuinset voor het hele gezin. Door zijn ideale zithoogte en de eettafel is deze loungeset Teramon voor alles geschikt: zo kunt u hier heerlijk lange zomeravonden in doorbrengen, kunt u eenvoudig dineren aan deze tafel of gezellig een spelletje spelen met het hele gezin.

De Teramon lounge diningset is vervaardigd uit een gepoedercoat aluminium frame. In de arm- en rugleuningen is een stijlvol afgewerkt rope bevestigd. Dit materiaal heet Qualicord en is kleurvast en zeer sterk.

Het tafelblad is gemaakt van Vironwood in een lichte teaklook. Vironwood is een zeer sterk kunststof dat is afgewerkt met een coating, waarin een prachtige houtnerf zichtbaar is. Hiermee heeft u dus wel de warme uitstraling van hout, maar niet de nadelen zoals het vele onderhoud.

De kussens van de Teramon lounge diningset zijn gemaakt van een waterafstotend polyester materiaal. Dit zachte, comfortabele materiaal zorgt voor een hoog zitcomfort en heeft de eigenschap dat enkele waterdruppels eenvoudig van het kussens af te kloppen zijn. Mocht er slecht weer voorspeld zijn, adviseren wij om de kussens op een warme, droge plaats op te bergen.

De Teramon lounge diningset bestaat uit zes delen: een hoekelement, een middenelement, twee bankdelen, de tafel en het bankje. Doordat het middenelement aan beide kanten van het hoekelement te plaatsen is, kunt u zelf bepalen aan welke kant de lange zijde van de hoekbank geplaatst moet worden. Hierdoor kunt u de Teramon lounge diningset eenvoudig aan uw tuin aanpassen!

De afmetingen van de hoekbank zijn 266 x 203 x H 70 cm. De tafel meet 160,5 x 89,5 x H 69,5 cm en het bankje meet 120 x 40 cm. De zithoogte van deze set is 46 cm.

 

HOES 70866/70868 GESCHIKT VOOR HET AFDEKKEN VAN HET SET. WELKE VAN DE 2 HOEZEN LIGT ERAAN IN WELKE HOEK DE SET NEERGEZET GAAT WORDEN