Viking tafel graniet 300cm

Spekprijs nu

Oorspronkelijke prijs was: €1.799,00.Huidige prijs is: €1.400,00.

Als u op zoek bent naar een stevige tafel, dat is dit een uitstekende optie. Het natuursteen wordt zorgvuldig uitgekozen op basis van kwaliteit en uiterlijk. Hiermee bent u verzekerd van een prachtige tuintafel die jarenlang mee zal gaan. De tafel heeft ruimte voor vier (bij 300cm) of drie (bij 240cm) stoelen per kant.

Beschrijving

De Viking tafel 300x100x75cm en 240x100x75 van het merk Studio20 in de kleur diamond black satinado maakt zijn naam waar. Deze zeer robuuste en stoere tafel heeft zeer brede en dikke onderpoten en een recht afgesneden tafelblad. De tafelpoten zijn van graniet gemaakt, net zoals het tafelblad in tegenstelling tot de andere tafels in de collectie. Als u op zoek bent naar een stevige tafel, dat is dit een uitstekende optie. Het natuursteen wordt zorgvuldig uitgekozen op basis van kwaliteit en uiterlijk. Hiermee bent u verzekerd van een prachtige tuintafel die jarenlang mee zal gaan. De tafel heeft ruimte voor vier (bij 300cm) of drie (bij 240cm) stoelen per kant.

Stevige buitentafel gemaakt van hoge kwaliteit graniet

Door het stevige onderstel en zware materiaal, hoeft u zich geen zorgen te maken dat de tafel verschuift. Natuursteen is onderhoudsvriendelijk wat makkelijk schoon te houden is. U hoeft zich dan ook geen zorgen te maken over krassen en vlekken en het kan in de winter buiten blijven staan. Het is een hoogwaardig kwalitatief product wat niet snel beschadigd. Doordat de bovenzijde gepolijst is, heeft deze natuurstenen tafel een luxe en verfijnde uitstraling.

Meer informatie

De Viking tafel is verkrijgbaar in twee verschillende maten.