Barbecues GRLLR Prime G4S middel

879,00

GRLLR Prime G4S – de ultieme 4-pits gasbarbecue voor de serieuze grillmeester! Met zijn gestroomlijnde ontwerp, krachtige branders en ruime kast en zijbrander zal deze eersteklas grill gegarandeerd indruk maken op uw gasten en uw buitenkookervaring naar een hoger niveau tillen.

De GRLLR Prime G4S is vervaardigd met materialen van de hoogste kwaliteit en beschikt over vier krachtige branders die een consistente warmte over het hele kookoppervlak leveren, waardoor elke keer perfecte resultaten worden gegarandeerd. De ruime kast biedt voldoende opbergruimte voor al uw grillbenodigdheden, terwijl u met de handige zijbrander uw favoriete bijgerechten en sauzen kunt bereiden zonder ooit de grill te hoeven verlaten.

Beschrijving

 

De GRLLR Prime G4S is ontwikkeld met behulp van het Grill Flow®-systeem. Door vetten en oliën weg te leiden van het voedsel naar een handige vetopvangbak onder het grilloppervlak, zorgt het Grill Flow®-systeem ervoor dat uw voedsel gelijkmatig gaart en zonder het gevaar van plotselinge opflakkeringen. Dit betekent dat u kunt genieten van perfect gegrild vlees, groenten en meer, zonder constant de grill in de gaten te hoeven houden of u zorgen te hoeven maken over ongelijkmatig koken. Omdat er minder vet- en olieresten op de grill achterblijven, is het Grill Flow®-systeem ontwikkeld om het schoonmaken van uw kostbare barbecue gemakkelijker te maken. De afmetingen van de barbecue zijn 138 x 54 x 117,5 cm

Met de mogelijkheid om de GRLLR Prime G4S te combineren met elke GRLLR Connect®-eenheid, kunt u de ultieme buitenkeuken creëren die perfect aansluit bij uw behoeften. Of u nu een serieuze grillmeester bent of een informele kok, met dit veelzijdige systeem kunt u uw buitenkookruimte aanpassen voor maximaal gemak en functionaliteit.

Of je nu een barbecue in de achtertuin of een familiediner organiseert, de GRLLR Prime G4S heeft alles wat je nodig hebt om van je volgende cookout een succes te maken. Dus waarom wachten? Upgrade vandaag nog je buitenkookgame met de GRLLR Prime G4S – de ultieme gasbarbecue voor de serieuze grillmeester!