GRLLR Prime G3S

749,00

GRLLR Prime G3S – de ultieme 3-pits gasbarbecue voor de serieuze grillmeester! Met zijn gestroomlijnde ontwerp, krachtige branders en ruime kast en zijbrander zal deze eersteklas grill gegarandeerd indruk maken op uw gasten en uw buitenkookervaring naar een hoger niveau tillen.

Beschrijving

De GRLLR Prime G3S is vervaardigd met materialen van de hoogste kwaliteit en beschikt over drie krachtige branders die een consistente warmte over het hele kookoppervlak leveren, waardoor elke keer perfecte resultaten worden gegarandeerd. De ruime kast biedt voldoende opbergruimte voor al uw grillbenodigdheden, terwijl u met de handige zijbrander uw favoriete bijgerechten en sauzen kunt bereiden zonder ooit de grill te hoeven verlaten.

De GRLLR Prime G3S is ontwikkeld met behulp van het Grill Flow®-systeem. Door vetten en oliën weg te leiden van het voedsel naar een handige vetopvangbak onder het grilloppervlak, zorgt het Grill Flow®-systeem ervoor dat uw voedsel gelijkmatig en zonder het gevaar van plotselinge opflakkeringen kookt. Dit betekent dat u kunt genieten van perfect gegrild vlees, groenten en meer, zonder constant de grill in de gaten te hoeven houden of u zorgen te hoeven maken over ongelijkmatig koken. Omdat er minder vet- en olieresten op de grill achterblijven, is het Grill Flow®-systeem ontwikkeld om het schoonmaken van uw kostbare BBQ gemakkelijker te maken.

Met de mogelijkheid om de GRLLR Prime G3S te combineren met elke GRLLR Connect®-eenheid, kunt u de ultieme buitenkeuken creëren die perfect aansluit bij uw behoeften. Of u nu een serieuze grillmeester bent of een informele kok, met dit veelzijdige systeem kunt u uw buitenkookruimte aanpassen voor maximaal gemak en functionaliteit.

Of je nu een barbecue in de achtertuin of een familiediner organiseert, de GRLLR Prime G3S heeft alles wat je nodig hebt om van je volgende cookout een succes te maken. Dus waarom wachten? Upgrade vandaag nog je buitenkookspel met de GRLLR Prime G3S – de ultieme gasbarbecue voor de serieuze grillmeester!